De vernieuwers
VR 360 graden app
Als eerste groenbedrijf lanceert De Enk Groen & Golf een APP waar ze hun projecten in 360 graden beelden laten zien.

Als vernieuwers zijn de medewerkers van De Enk Groen & Golf altijd op zoek naar manieren en vormen om hun werk anders en vernieuwend uit te voeren. De virtual reality (VR) APP sluit perfect aan bij vernieuwend werken en presenteren.  Door de projecten op deze manier te presenteren kunnen onze opdrachtgevers een blik werpen op reeds door ons gerealiseerde projecten. Men kan als het ware door het werk "heenlopen”.
De APP:
De Enk G_G VR is te vinden in de IOS en Google Play store. Hier is de APP gratis te downloaden. De APP bevat nu nog enkele foto's van een tweetal aansprekende projecten. In de loop van 2016 zullen hier telkens andere spraakmakende projecten bij komen. De unieke manier van fotograferen en monteren maakt het mogelijk om midden in een project te staan en 360 graden rond te kijken. Hierdoor zijn De Enk projecten op een uniek manier te bezoeken.

De foto's zijn op een smartphone te bekijken maar komen nog beter tot hun recht d.m.v. een Virtual Reality (VR) bril.  Deze bril die u nu als bouwpakket heeft ontvangen, is de VR bril. In combinatie met uw smartphone, de De Enk APP en de VR bril kunt de projecten  op  een unieke manier bezoeken.
Hierdoor wordt de beleving intenser.