sportvelden

Sportvelden

Sport neemt in Nederland een belangrijke plaats in de maatschappij in. Sportvelden zijn dan ook overal te vinden - in steden, maar ook in de kleinste dorpen – en zijn voor het merendeel van natuurgras. Sportvelden moeten een veilig, stabiel en vlak speeloppervlak voor de gebruikers zijn, onder alle weersomstandigheden. Er worden dan ook hoge eisen gesteld aan de samenstelling van de bodem, de ontwatering en het grasbestand.

Aanleg sportvelden

Bij de aanleg of renovatie van een sportveld wordt de basis gelegd voor de uiteindelijke kwaliteit van het veld en dus voor het spelgenot van de sporters. De kwalitatief hoogwaardige basis is bij de Enk Groen & Golf in goede handen. Onze vakmensen hebben de ervaring om de hoogste kwaliteit te leveren. Met de kennis die we opgedaan hebben bij golfbaanonderhoud kunnen we uw sportveld naar een hoger niveau tillen. 

Onderhoud sportvelden

Natuurgrasonderhoud is een specialisme dat naadloos aansluit op ons golfbaanonderhoudspecialisme. Met de kennis die de Enk Groen & Golf op dat gebied in huis heeft, is geen opdracht ons te groot. Wij gaan op dit gebied graag iedere uitdaging aan. Of het nu gaat om regulier onderhoud als maaien, bemesten en dergelijke, of om specialistisch onderhoud in de zomerstop als beluchten, verticuteren, bezanden enzovoorts, wij maken een analyse en lossen de oorzaak op zodat u weer kunt genieten van een goed sportveld dat in alle seizoenen goed bespeelbaar is. De Enk Groen & Golf helpt u ook bij specifieke vragen over verminderde groei van het gras of wateroverlast.