Drie golfbanen die De Enk Groen & Golf onderhoudt in de top 25
14 december 2018 Golf
De website top100golfcourses.com geeft onafhankelijk informatie over golfbanen over heel de wereld. Een internationale jury van golfjournalisten bezoekt de golfbanen en houdt een ranking bij. In de top 25 voor Nederland staan drie golfbanen die door de Enk Groen & Golf onderhouden worden.
Nieuwe binnenkomer
Golfbaan Heelsum kwam dit jaar nieuw binnen op nummer 17,  Het Rijk van Nunspeet steeg drie plaatsen naar nummer 19. Hoogst genoteerd is de Stippelberg op nummer 12, een stijging van 2 plaatsen. 

Waardering
Deze hoge noteringen hebben de golfbanen mede te danken aan de inzet van vakbekwame onderhoudsmensen die ervoor zorgen dat de banen altijd verzorgd zijn. Uit de reviews op de website top100golfcourses.com blijkt dat beoordelaars de verbeteringen en het ecologische beheer op golfbaan Heelsum zeer waarderen. Hoofdgreenkeeper Jeroen Brouwer de Koning van de Enk Groen & Golf maakt samen met zijn collega’s en Stichting Golfbaan Heelsum deze ambities waar. De jury prijst de Stippelberg, vlak bij Eindhoven, om zijn natuurlijke look and feel, ondanks dat deze baan nog zo jong is. De Enk-hoofdgreenkeeper Marcel Schook en zijn team zijn trots op deze mooie plek. Zij werken aan verdere stijging en nog meer plezier voor de golfers. Over Het Rijk van Nunspeet zeggen de beoordelaars dat ze genoten hebben van het landschap op de 27-holes golfbaan.  Een parel op de Veluwe die door hoofdgreenkeeper Eric Metselaar en zijn collega’s vol enthousiasme wordt onderhouden.