Terreininrichting

Terreininrichting

Heldere looplijnen, logische parkeervoorzieningen en een fijn buitengebied om in te verblijven; een goed aangelegd terrein maakt het aangenaam en toegankelijk voor gebruikers, bezoekers en beheerders. Bij de Enk Groen & Golf integreren we ‘groen’ en ‘grijs’ tot een multifunctioneel geheel met een lange levensduur.

Echte meerwaarde voor openbare ruimtes

Openbare ruimtes zoals parken en terreinen rondom gebouwen worden door veel mensen gebruikt. Ze geven echte meerwaarde als bij de aanleg rekening is gehouden met gebruiksgemak en een prettige beleving. Bij de Enk Groen & Golf kijken we graag naar de toekomst en daarom zorgen we voor een kwalitatief goede aanleg. De uitvoering van een plan van een (landschaps)architect is bij ons in goede handen, in alles fases, van engineering tot aanleg en beheer.

Ambachtelijk en vernieuwend

De Enk Groen & Golf verzorgt voor u het complete traject van plan tot oplevering. Een toekomstbestendige aanleg begint met ondergrondse civiele werkzaamheden zoals rioleringen, grondwerk, kabels en leidingen. Bovengronds roepen we met verschillende soorten verhardingen, groen, bouwkundige elementen en afwerkingen zoals waterpartijen en pergola’s de juiste sfeer en uitstraling op. Ambachtelijk vakmanschap laten we zien bij projecten die cultuurhistorische waarde hebben. Tegelijkertijd blijven we als De Vernieuwers vooroplopen met vernieuwende technieken zoals digitaal vastleggen met GIS-systemen. We komen pas echt goed tot ons recht bij het bedenken van oplossingen voor dingen die in eerste instantie onmogelijk lijken.

Civiele en groene terreininrichting

De vakmensen van onze afdeling aanleg zijn allemaal opgeleid en gespecialiseerd in civiele techniek én in groen. Zij leggen uw terrein vakkundig aan, met kennis van de geldende normen en oog voor lijnenspel, en besteden tegelijkertijd speciale aandacht aan de kwaliteit van de bodem, essentieel voor een mooie beplanting. Die combinatie maakt de Enk Groen & Golf een echte allround partij die u alle zorgen uit handen kan nemen.  Bij grote, uitdagende projecten tot kleine wijzigingen in een bestaand, zowel op technisch als op esthetisch vlak.