project : Metamorfose Walkartpark Zeist
Het monumentale Walkartpark in Zeist is klaar voor het voorjaar. De Enk Groen & Golf is enkele maanden bezig geweest om het park te renoveren. Op 17 december ging het park al open voor het publiek, op 27 januari is het project officieel opgeleverd.   
Facelift voor 'oude dame'
Het ruim 140 jaar oude Walkartpark, ontworpen door de befaamde architect H. Copijn, kreeg op verschillende fronten een facelift. In het midden werd een plein van halfverharding aangelegd en de verbinding met het centrum is verbeterd door middel van doorgezichten. De Enk Groen & Golf heeft de padenstructuur opnieuw geasfalteerd en voorzag het park van meer bloeiende planten en bomen. Ook nieuw is het opvallende azuurblauwe hekwerk rondom het park. Dankzij een fijne samenwerking met de gemeente Zeist, Rodor advies, Hekwerk Soest en Boot & Dart voor de beplanting is het park nu weer een bloeiend middelpunt in de stad.
Afwerking en onderhoud
Het park, dat sinds de jaren negentig een Rijksmonument is, mag dan officieel opgeleverd zijn, sommige werkzaamheden moeten wachten tot het voorjaar. Als de kans op vorst geweken is, zal de Enk Groen & Golf nog oeverbegroeiing aanbrengen en de paden voorzien van een slijtlaag. Het komende jaar nemen we ook het onderhoud voor onze rekening. 
Het 140 jaar oude Walkartpark is dankzij een metamorfose nu weer het stralende middelpunt van de stad Zeist.