project : Terreininrichting/daktuin Molenweg Nijmegen
Begin 2018 bouwde wooncorporatie Portaal een nieuw appartementencomplex aan de Molenweg in Nijmegen. De eerste bewoners kregen in april de sleutel. Kort daarna werd ook het buitenterrein opgeleverd. De Enk Groen & Golf tekende voor de aanleg. 
Daktuin
Op de plek waar eerst een tuincentrum was gevestigd, staan nu 109 splinternieuwe appartementen. Het complex heeft ook een ondergrondse parkeergarage. Op het dak van die parkeergarage is nu de binnentuin aangelegd. De tuin ligt dan wel op de begane grond, maar heeft door de ligging op het dak van de parkeergarage, toch de kenmerken van een daktuin. Zo zijn er onder andere een aantal drainagelagen aangelegd.    
Zorgeloos Groen
De Enk Groen & Golf heeft in opdracht van Portaal de inrichting verzorgd met plantvakken, cortenstalen bakken en massief eikenhouten zitbanken. De beplanting is volgens het Zorgeloos Groen-concept, dat het hele jaar door een feest is voor het oog en bovendien onderhoudsarm. Het resultaat is een mooie groene binnentuin die de komende tien jaar door de Enk onderhouden zal worden. 
De tuin ligt dan wel op de begane grond, maar heeft door de ligging op het dak van de ondergrondse parkeergarage, toch de kenmerken van een daktuin. 
Fiets- en wandelpad
De rest van het terrein is door de Enk Groen & Golf aangelegd als doorlopend fiets- en wandelpad. Het pad loopt naar de Bosbeslaan en is bestraat met gebakken klinkers om een contrast te vormen met de andere verharding. Daardoor is het pad goed te herkennen als fiets- en wandelroute.