project : Carnegiedreef Utrecht
Aan de Carnegiedreef, in de Utrechtse wijk Overvecht, ligt Park de Gagel, vernoemd naar Fort de Gagel, dat ten noorden van het park ligt. Het park is rond 1975 aangelegd. De beplanting in het park was verouderd en aan vernieuwing toe. Ook de ingang van de naastgelegen kinderboerderij was aan een opknapbeurt toe. Dankzij Zorgeloos Groen hebben beide entrees nu onderhoudsarme beplanting die er het hele jaar door mooi uitziet. 
Entree Park de Gagel
De beplanting van Park de Gagel bestond grotendeels uit een hoog opgaande bosschage. Het park was daardoor afgesloten van de straatkant. De nieuwe beplanting, volgens het Zorgeloos Groen-concept, is opener gemaakt en de brede trappartijen zijn aan beide zijden begrensd door trapsgewijs oplopende hagen. Daardoor is een ruime entree ontstaan en ligt het park nu weer de voorkant naar de straat gericht. 
Entree kinderboerderij
Om te verkomen dat bezoekers hun auto’s in het gras parkeren, zijn bij de kinderboerderij twee lange borders aangelegd langs het pad naar de entree. Een uitgebalanceerde  combinatie van plantensoorten zorgt ervoor dat de borders in ieder seizoen  kleur en beleving geven.
Dankzij Zorgeloos Groen hebben beide entrees nu onderhoudsarme beplanting die er het hele jaar door mooi uitziet.