Wie zijn wij

Directie

"Bij de Enk Groen & Golf willen we graag dat klanten, gebruikers van ons werk en medewerkers met veel plezier aan ons bedrijf denken en ermee verbonden willen zijn. Daarom streven we naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Net zo belangrijk vinden we het om de verbinding te zoeken met klanten, leveranciers en kennisinstituten. Want samen maak je de mooiste dingen. De beste resultaten bereik je wanneer je continu verbetert, op allerlei gebied. Daarom is innovatie een belangrijke kernwaarde van ons bedrijf. De Enk Groen & Golf is het meest innovatieve groenbedrijf van Nederland en daarom noemen wij ons De Vernieuwers.” 

Gerard van der Werf – directeur

Gerard van der Werf vervulde diverse functies bij verschillende werkgevers voordat hij in 2004 bij Heijmans Sport & Groen kwam werken. Hij begon met fysiek werk tot hij tot de conclusie kwam dat er meer theoretische kennis nodig was voor de carrière die hij voor zichzelf in gedachten had. Hij startte met een studie Management, Economie en Recht aan de HEAO, gevolgd door bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en stapte na deze avondstudies – die hij met goed gevolg afrondde – in bij Heijmans Sport & Groen. Na de management buy-out in 2014 kreeg het bedrijf zijn  oorspronkelijke naam, De Enk, weer terug. 

Frans Reulink - directeur

Frans Reulink begon in 1996, 3 jaar na zijn afstuderen aan hogeschool Larenstein (T&L richting techniek),  als calculator/werkvoorbereider bij De Enk. In de loop der jaren groeide hij door naar de functie van bedrijfsleider. Hij maakte de ontwikkeling van een zelfstandig bedrijf naar een bedrijfsonderdeel bij een grote multinational mee en heeft daar veel van geleerd. Met deze kennis en ervaring, gecombineerd met een passie voor het vakgebied, op zak, was in 2014 de tijd rijp om op eigen benen te staan.