De Enk en Golfbaan Het Rijk van Nijmegen verlengen hun samenwerking
14 september 2022 Golf
Op 12 september 2022 is de samenwerking tussen de Enk Groen & Golf en Golfbaan Het Rijk van Nijmegen voor meerdere jaren verlengd.

Hoogwaardig onderhoud, ook in de toekomst

Op 1 januari 2018 werd het onderhoud van de golfbaan al overgegeven aan de Enk. Destijds een historische stap, nadat Het Rijk van Nijmegen 30 jaar lang het onderhoud in eigen beheer had. Met de overstap wilde de golfbaan zich verzekeren van hoogwaardig, efficiënt en innovatief onderhoud, ook in de toekomst. 

Inmiddels is de 45 holes tellende golfbaan, in samenwerking met de Enk, innoverend aan de slag gegaan. Er wordt geïnvesteerd in nieuwe en duurzame technieken zoals elektrische maaimachines, robotmaaiers, weerstations en zonnepanelen.

Het gezamenlijke doel van De Enk en Het Rijk Golfbanen is niet alleen kwalitatief de beste golfbanen presenteren, maar ook om dit op een zo duurzaam mogelijke manier te doen. 

Wij danken Hans Blaauw; Algemeen Directeur, Martin Snider; General Manager, Eric Seijn; adviseur en alle andere betrokkenen voor dit voortdurende vertrouwen en kijken uit naar het voortzetten van deze prettige samenwerking.

Samen staan we sterk en halen het beste uit elkaar.