De Heemskerkse Golfclub en de Enk Groen & Golf kiezen voor duurzame samenwerking.
2 december 2022 Golf
Op 29 november 2022 ondertekende de Heemskerkse Golfclub en de Enk Groen & Golf een meerjarige overeenkomst voor het totale onderhoud van de golfbaan.

De Heemskerkse 27 holes golfbaan is gelegen in een prachtig natuurgebied. Duurzaamheid en behoud van biodiversiteit spelen, naast kwalitatief de beste golfbaan presenteren, een belangrijke rol. Er wordt geïnvesteerd in nieuwe, duurzame technieken zoals robotmaaiers, elektrische maaiers en ‘state of the art’ scantechnieken.

Cees Grijzenhout, algemeen manager van de Heemskerkse, is duidelijk over de keuze voor de Enk Groen & Golf; “Het is vooral de totaalbenadering van het golfbaanonderhoud van de Enk dat ons erg aansprak”. Hun heldere toekomstvisie, praktische innovatietoepassingen zoals bodemonderzoek en scantechnieken, maar zeker ook de bewezen betrouwbaarheid en kwaliteit gaven de doorslag.

De Enk bedankt de Heemskerkse Golfclub voor het vertrouwen en Jos Smit van Smit groenadvies voor de prettige en vakkundige samenwerking in het voortraject.

Op de foto: Gerard van der Werf en Carin Kleinveld.