De trots van... Frans Reulink
14 januari 2021 De trots van
Naam: Frans Reulink
Functie: Directeur
Plaats: Renkum  

Wat houdt je de hele dag bezig?
Als directeur van onze mooie bedrijven ben ik uiteraard trots op alles en iedereen bij De Enk en dochterbedrijf Binder groenprojecten. De mensen, de werken, de samenwerkingen met andere bedrijven en onderwijsinstellingen. Het zit in ons DNA om het elke dag weer beter te doen. Daar werken we allen dagelijks hard aan. Verder houd ik mij voornamelijk bezig met nieuwe werken in aanleg en onderhoud, strategiebepaling en afstemming met mede-directeur Gerard van dagelijkse zaken. Daarbij weten velen mij te vinden als vraagbaak. 

Wat maakt het werk zo mooi?
De energie die ik om me heen voel om er iets van te maken. Toen in 2014 de kans voorbijkwam om samen met Gerard, Heijmans Sport en Groen los te koppelen van Heijmans en zelfstandig verder te gaan als De Enk Groen & Golf, had ik niet verwacht dat we in zes jaar zo gegroeid zouden zijn als bedrijf en organisatie. Wat ik wel verwacht had, was de energie die bij iedereen loskwam om mee te werken aan het succes van die stap. En die energie is er nog steeds. Trots ben ik ook op de samenwerking met Gerard. Je gaat toch samen een groot avontuur aan met grote belangen. Maar hoe verschillend we ook als mens zijn, in onze samenwerking werkt dit perfect.

Wat zijn de uitdagingen in je werk? 
Het gaat niet allemaal vanzelf. Er wordt door iedereen, bij onze klanten en op onze vestigingen in Nederland, elke dag hard gewerkt in het belang van de klant en onze continuïteit. Dat merken wij niet alleen, dat merken zeker ook onze klanten, concurrenten en leveranciers. Inmiddels worden onze stem en ideeën gehoord en gewaardeerd. Daar ben ik trots op.  

Waar wil je graag aan meewerken binnen de Enk? 
Aan een bedrijf waar de klanten voor in de rij staan. Het voordeel is dat we ook steeds beter in beeld komen voor de mooiere projecten. We zijn nog lang niet bij mijn ultieme droom dat de klanten bij ons in de rij staan, maar we zijn onderweg.