Golfbaan Dirkshorn zet samenwerking met de Enk Groen en Golf voort.
8 december 2021 Golf, Innovaties
Golfbaan Dirkshorn heeft de samenwerking met de Enk Groen & Golf voor een langere periode verlengd.

Golfbaan Dirkshorn “de baan boven het Noordzeekanaal” is een prachtige, 18 holes Championship Course, gelegen in de kop van Noord-Holland. Golfbaan Dirkshorn, ontworpen door golfbaan architect Alan Rijks, wordt gekenmerkt door zijn open karakter met snelle greens, strakke fairways en goede drainage. De golfbaan wordt al enkele jaren onderhouden door het greenkeepersteam van De Enk, dit naar tevredenheid van het bestuur en de leden van Golfbaan Dirkshorn.

De nieuwe overeenkomst is wederom gebaseerd op, het door de Enk ontwikkelde, beeldkwaliteit systeem; de Greenviewer. Periodiek bekijkt de baancommissie samen met de Enk de golfbaan en kunnen zij, dankzij de greenviewer, de kwaliteit van de golfbaanonderdelen digitaal schouwen.

Golfbaan Dirkshorn en De Enk Groen & Golf hebben samen de ambitie om de golfbaan naar een nóg hoger niveau te tillen en zo te klimmen in de verschillende rankingen, zoals Leading Courses.
Op de foto: V.l.n.r. Gerard v. d. Werf (de Enk), Dennis Oomen (HGK de Enk), Frank de Jong (voorzitter), John Voulon (bestuurslid), Jan de Boer (Penningmeester), Milan Smit (baanmanager), Joep van der Zon (voorzitter baancommissie), Bart Hooghiemstra (de Enk).