Nieuwe vestiging Drachten officieel geopend
27 mei 2019 Groen
Per 1 april is de vestiging Drachten van de Enk Groen & Golf verhuisd naar een nieuwe locatie: Het Helmhout 13. Op 16 mei heeft wethouder Robert Bakker van de gemeente Smallingerland het nieuwe onderkomen officieel geopend.
Vooruitgang
In aanwezigheid van diverse opdrachtgevers en collega’s knipte wethouder Bakker een lint door met een elektrische heggenschaar. Daarmee gaf hij ook het startschot voor de open dag. Onder genot van een hapje uit de foodtruck van ‘Lekkere trek’ en een drankje werden belangstellenden de hele middag en avond relaties rondgeleid. Veel mensen viel het op dat de Enk Drachten er behoorlijk op vooruitgegaan is ten opzichte van de oude locatie. Het nieuwe pand heeft voldoende kantoorruimte, een kantine en een vergaderruimte, maar ook voldoende overdekte opslag voor al het materieel dat de Enk in huis heeft. 

Klaar voor de toekomst 
Ondanks de drukte van het seizoen is het team van de vestiging Drachten erin geslaagd om de materieelstukken en de locaties schoon en netjes te presenteren. Meer dan 100 geïnteresseerden bezochten de open dag. Zij hebben met eigen ogen kunnen zien dat de Enk ook in de noordelijke provincies goed vertegenwoordig en klaar voor de toekomst is.