Ontmoet De Enk en Binder op de Vakbeurs Openbare Ruimte
9 september 2019 Groen, Zorgeloos Groen, Terreininrichting
Ieder najaar vindt in Utrecht het meest toonaangevende evenement in Nederland op het gebied van openbare ruimte plaats. Opdrachtgevers en -nemers krijgen de gelegenheid elkaar twee dagen lang te ontmoeten in de Jaarbeurs en in een ongedwongen sfeer contact te leggen. Dit jaar wordt de beurs gehouden op woensdag 2 en donderdag 3 oktober. Ook De Enk is weer vertegenwoordigd.  
Het Plein
Voor de derde keer op rij zijn onze hoogwaardige innovaties te zien op Het Plein, een realistisch nagebootste openbare ruimte. Daar laten we samen met 12 andere exposanten zien wat de trends zijn voor de openbare ruimte en waarom de keuze voor hoge kwaliteit en vakmanschap voor opdrachtgevers op de lange termijn de meest gunstige is. 

Versterking
De Enk brengt dit jaar versterking mee in de vorm van de vakspecialisten van Binder. Binder Groenprojecten en Daktuinen is sinds april onderdeel van De Enk Groen & Golf. Ook de Zorgeloos Groen-stand maakt weer onderdeel uit van Het Plein. 

Gratis toegang 
Bent u als opdrachtgever betrokken bij projecten in de openbare ruimte, dan nodigen De Enk en Binder u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze stand op de Vakbeurs Openbare Ruimte. Toegang is gratis, het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden op de website van de Vakbeurs Openbare Ruimte (https://www.openbareruimte.nl/nl/bezoeker/registreer)

Graag tot 2 of 3 oktober.