Vitesse tekent contract met de Enk Groen & Golf voor onderhoud voetbalvelden
21 juni 2019 Sportvelden
Vitesse en de Enk Groen & Golf hebben vandaag een meerjarige overeenkomst getekend voor het onderhoud van de velden van Vitesse. Het gaat om twee kunstgrasvelden en drie natuurgrasvelden op de trainingsaccommodatie op Papendal en het wedstrijdveld in GelreDome. De Enk krijgt de opdracht om in samenwerking met het facilitair management, de technische staf en de spelers de kwaliteit van de speelvelden op het hoogst mogelijke niveau te hebben en te houden. 
Kwaliteit
De Arnhemse eredivisievoetbalclub heeft de ambitie om velden van zo’n hoog mogelijke kwaliteit te hebben, die past bij het intensief en dagelijks gebruik. De Enk gaat de wensen van de spelers inventariseren en metingen doen. Aan de hand van de uitkomsten gaat het grasteam in gesprek met de spelers en de technische staf om de beste kwaliteit te garanderen.  

Meedenken en vernieuwen
De Enk heeft veel ervaring met kortgrasbeheer, onder andere op golfbanen. Kenmerkend is dat de specialisten van de Enk voortdurend met vernieuwingen bezig zijn en graag verder willen denken. Vitesse heeft hen ook uitdrukkelijk gevraagd om mee te denken over de toekomst van de voetbalvelden in GelreDome en op de trainingsaccommodatie. 

Bij de ondertekening waren vanuit Vitesse Pascal van Wijk (algemeen directeur) en Luc Gerritsen (manager facilitaire zaken) aanwezig en Frans Reulink en Arthur Berends van de Enk Groen & Golf.


Op de foto van links naar rechts: Mark Jansen (senior salesmanager Vitesse), Luc Gerritsen (manager facilitaire zaken Vitesse), Arthur Berends en Frans Reulink van de Enk Groen & Golf en Pascal van Wijk (algemeen directeur Vitesse).