Wordt Roy van Dijk Fieldmanager of the Year?
28 februari 2020 Sport, kortgrasbeheer
Wie wordt dit jaar Fieldmanager of the Year? Roy van Dijk, assistent fieldmanager in de Johan Cruijff ArenA, is één van de kanshebbers. 
Leergierig en talentvol
Zoals elk jaar organiseert NWST dit voorjaar weer de verkiezing Fieldmanager of the Year. De Enk Groen & Golf droeg assistent fieldmanager Roy van Dijk voor als genomineerde. De Enk ziet in de 21-jarige een leergierige en talentvolle fieldmanager die een belofte is voor de toekomst. Roy wist eerdere selectierondes goed te doorstaan en staat 5 maart in de finale. 

Actief en innovatief
Fieldmanager Paul Baas is enthousiast over zijn collega en diens nominatie. “Roy is continu bezig zichzelf te verbeteren”, vertelt hij. “Hij volgt cursussen en zet zich voor de volle honderd procent in. Als ik er een keer niet ben, kan ik het werk met een gerust hart aan hem overlaten. Roy is ook van het nieuwe denken. Hij denkt actief en innovatief mee met de Johan Cruijff ArenA en hij durft brutaal genoeg te zijn om zijn mening te geven en in oplossingen te denken.” 

Aanwinst
Roy is niet alleen voetbalfan, hij is vooral gek op Ajax. In zijn werk zal hij altijd een stapje extra doen om het voor zijn club het allerbeste te doen. Wat dat betreft heeft hij een droombaan, maar ook als het lastig wordt staat hij zijn mannetje. Of dat genoeg is om de titel dit jaar in de wacht te slepen, zien we op 5 maart, tijdens het ‘Green tie event’. Er is zware concurrentie: 3 ‘oude rotten in het vak’ strijden mee om de prijs. Maar wat de jury ook beslist, voor De Enk Groen & Golf is Roy een echte aanwinst.