project : Onderhoud voetbalvelden Vitesse Arnhem
In 2019 hebben Vitesse en de Enk Groen & Golf een meerjarige overeenkomst getekend voor het onderhoud van de velden van Vitesse. Het gaat om twee kunstgrasvelden en drie natuurgrasvelden op de trainingsaccommodatie op Papendal en het wedstrijdveld in GelreDome. De Enk heeft de opdracht om in samenwerking met het facilitair management, de technische staf en de spelers de kwaliteit van de speelvelden op het hoogst mogelijke niveau te hebben en te houden.
Kwaliteit
De Arnhemse eredivisievoetbalclub heeft de ambitie om velden van zo’n hoog mogelijke kwaliteit te hebben, die past bij het intensief en dagelijks gebruik. We inventariseren de wensen van de spelers en doen metingen. Aan de hand van de uitkomsten gaat het grasteam in gesprek met de spelers en de technische staf om de beste kwaliteit te garanderen.  
Meedenken en vernieuwen
We hebben veel ervaring met kortgrasbeheer, onder andere op golfbanen. Onze specialisten zijn voortdurend met vernieuwingen bezig en willen graag verder denken. Vitesse heeft ons ook uitdrukkelijk gevraagd om mee te denken over de toekomst van de voetbalvelden in GelreDome en op de trainingsaccommodatie.
Vitesse heeft De Enk ook uitdrukkelijk gevraagd om mee te denken over de toekomst van de voetbalvelden in GelreDome en op de trainingsaccommodatie.