De Enk nu ook gevestigd in Groningen
20 april 2021 Uitbreiding, vernieuwing
Naast de bestaande vestigingen in Renkum, Weurt, Rijnsaterwoude, Drachten en Emmen, heeft De Enk een nieuwe vestiging geopend in Groningen. Daarmee verbetert het haar landelijke dekking.

Dicht bij de opdrachtgever
De Enk neemt deze stap omdat het steeds meer werk heeft in het noorden van het land. Onlangs werd ons het onderhoud en beheer van alle sportvelden van de gemeente Groningen voor een periode van 5 jaar gegund. Naast het onderhoudswerk voor de A-locaties in de Stad Groningen is dit een mooie uitbreiding. Vanuit onze vestiging in Drachten bedienen we al onze klanten in Friesland en Drenthe. We willen graag dicht bij onze opdrachtgevers zijn en hebben daarom besloten om een steunpunt in Groningen te openen.

Duurzaamheid  
Vanuit ons nieuwe Groningse adres, Duinkerkenstraat 5, zitten we dichter op de werkzaamheden en kunnen we de operatie beter aansturen. De stap is ook gezet vanuit duurzaamheidsoogpunt. Minder transportbeweging scheelt enorm in uitstoot. Doordat onze opdrachtgever voor meerderjarige contracten gaat is het ook rendabel om deze investering te doen.  

Meer informatie? Neem contact op met Peter Koop
T 06-51505683
p.koop@deenkgroenengolf.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.