Nieuwe locatie De Enk vestiging Drachten
2 april 2019 Groen
De vestiging Drachten van De Enk Groen & Golf is verhuisd. Per 1 april is Het Helmhout 13 in Drachten de nieuwe locatie. Op 16 mei is iedereen die geïnteresseerd is van harte welkom om er een kijkje te komen nemen. 
Alles onder één dak
De vestiging in het noorden van het land bestaat al 40 jaar, waarvan de laatste 35 jaar op hetzelfde adres. Door groei van zowel personeelsbestand als machinepark voldeed die locatie niet meer. Op de nieuwe plek hebben Regioleider Peter Koop en zijn 30 vaste krachten alles onder één dak. De nieuwe behuizing voldoet ook aan de laatste standaard, onder andere op het gebied van milieueisen. 

Open dag
Wie wil komen kijken is van harte welkom op de open dag. Donderdag 16 mei van 14.00 tot 19.00 uur laten Peter Koop en zijn medewerkers u graag zien wat zij in huis hebben. Onder het genot van een hapje en een drankje leiden zij u rond en vertellen ze u alles over de bedrijfsactiviteiten, waaronder aanleg en onderhoud Sportvelden en Zorgeloos Groen. Het moderne materieelpark dat met name toegespitst is op kortgrasonderhoud zal die dag ook te bezichtigen zijn.